Binnenkort weer Buurten in Oost!

Nog even, en we kunnen weer Buurten in Oost! Eigenaar Erik en bedrijfsleider Suzanne zijn druk bezig om de zaak anderhalvemeter-proof te maken. Meten is weten, en er blijkt ruimte voor ruim 60 gasten op het terras en 30 binnen. Wel een paar aanpassingen: ze gaan straks later open (geen ontbijtje), bieden een kortere drank/eten kaart en je moet reserveren voor een tafeltje.

Volgens Erik blijft het een dubbeltje op z’n kant: “We zijn met de stofkam door de bedrijfsvoering gegaan om zoveel mogelijk kosten te besparen. Blij dat we open kunnen, maar het wordt keihard werken om rond te komen. We zijn een echte buurtzaak, willen niemand uitsluiten, daarom zetten we sterk in op veiligheid voor zowel personeel als klanten. Strikte 1,5m policy, duidelijke looproute etc. Mogelijk mogen we van de burgemeester het terras iets uitbreiden, dat zou helpen.

Ondanks alle maatregelen hopen we onze gastvrijheid te behouden. Ons personeel vormt een hecht en gemotiveerd team en zal alle flexibiliteit én discipline inzetten om de buurt als vanouds een fijne middag of avond te bezorgen. Dinsdag horen we van het kabinet wanneer we open kunnen, we rekenen op 1 juni, hopelijk zelfs eerder. We zijn er klaar voor!”

Foto: Oostkrant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.