Wijkdebat: hoe gezond is Oost?

Op zondag 24 januari zendt Podium Oost TV live het wijkdebat over gezondheid uit. Centraal staat de vraag: hoe gezond is Oost? Onder leiding van gespreksleider Jord Neuteboom bespreken bewoners, ambtenaren, buurtteam, huisarts en raadsleden welke uitdaging onze wijk heeft. Hoe blijven ouderen in beweging? Hoe blijven studenten gemotiveerd in deze (oersaaie) coronatijd? Hoe geven we hulp aan kwetsbare buurtgenoten? En hoe kunnen we stress bij jonge gezinnen wegnemen, zeker nu scholen en bedrijven gesloten zijn?

Straatinterviews
Ter voorbereiding is de filmploeg van Podium Oost TV op 13 en 14 januari de straat opgegaan om bewoners te interviewen over dit thema. Deze beelden worden tijdens het debat uitgezonden en zijn voer voor de discussie.

Live uitzending
Het debat start zondag 24 januari om 16:00 uur en is live te volgen via de website en het youtubekanaal van Podium Oost. Kijkers kunnen via de chat vragen stellen en reageren op de discussie aan de tafel. De zaal is deze keer vanwege de corona maatregelen niet open voor publiek.

Meer info en contact via info@platform-oost.nl

Foto: familie Brandsema in gesprek met Podium Oost TV – Arnoud Wolff