Welkom Kellys Expat Shopping

Welkom Kellys Expat Shopping! De internationale supermarkt opent vandaag de deuren op Nachtegaalstraat. De vlaggen wapperen en de schappen liggen vol met typische Engelse en Amerikaanse producten zoals Walkers Shortbread, PG Tips thee, Clotted Cream, Heinz pasta in blik en een ruim assortiment ciders. Engeland in Oost.

Klant is koning
Het is de vierde winkel. Veertien jaar geleden openden oprichters Kelly en Jason een eerste zaak in Den Haag, later volgden Wassenaar en Amsterdam. En nu Utrecht. Bedrijfsleider Laura (rechts op de foto) is blij dat de deuren open kunnen: “Alle producten zijn op tijd geleverd, de eerste klanten zijn al met volle tassen naar huis. Mensen komen van heinde en verre naar onze winkels, omdat we producten verkopen die je elders in Nederland niet of moeilijk kunt verkrijgen. Het geheim van Kellys is dat we goed luisteren naar klanten. Als klanten een bepaald product willen, doen we ons best om het uit het buitenland te halen. Slaat het aan, dan blijft het in het assortiment.”

Creme Eggs
“We zien naast Engelsen en Amerikanen die wonen en werken in Nederland, ook vaker jongeren in de winkel. Via sociale media zoals TikTok zien ze typisch Amerikaanse producten als Cheetos en Sour Patch Kids voorbijkomen. En die kunnen ze bij ons krijgen. Heel populair nu zijn Cadbury Creme Eggs, dé lekkernij voor Pasen. Daar stappen mensen echt voor in de auto of de trein.”

De winkel is zeven dagen in de week geopend en heeft ook een webshop.

Foto’s: Team Kellys bij de opening van de winkel en enkele populaire producten als de creme eggs en ciders – Arnoud Wolff