Markt langs de Oosterspoorbaan

Bezoek zondag 6 september de Markt Om De Hoek. Verser en lokaler kun je je voedsel in Oost niet vinden! In de kraampjes op het Beerthuizenplantsoen langs de Oosterspoorbaan verkopen bewoners en lokale ondernemers verse groenten en fruit, veganistische hotdogs, thuisgemaakte gemberwijn van Bruis & Ketel, olieremedies, empanadas, cider, bier, potten en flessen met lekkere inmaak, desembrood en patisserie, veel soorten jam en Syrische hapjes en maaltijden. Het beste en lekkerste wat Oost te bieden heeft. Behalve voedsel is er live muziek van lokale artiesten. Iedereen is welkom!

Markt Om De Hoek
Tijd: 13-18 uur
Toegang: gratis
Locatie: Beerthuizenplantsoen, waar de Oosterspoorbaan de Abstederdijk kruist.

NB Vanwege de snel veranderende corona-maatregelen blijft het tot het laatste moment onzeker of de markt kan en mag doorgaan. Volg daarom voor het laatste nieuws de website en social media van Markt Om De Hoek.

Crowdfunding
Markt om de Hoek is een van de bewonersinitiatieven op en rond Park Oosterspoorbaan. Om de markt laagdrempelig te houden, is een crowdfundingsactie gestart op www.voorjestadsie.nl voor aankleding. De organisatie (allemaal vrijwilligers) is blij met elke donatie, groot en klein!

Foto: Veel kraampjes op de Markt Om De Hoek – Paulus van Dorsten