SPONtane vrijmarkt in Oudwijk

Zondag 12 september is het groot feest rondom het Van Alphenplein in Oudwijk-Noord. Het straatcomité pakt deze keer ‘S.P.O.N.-taan’ uit met een vol programma. Centraal staat de gezellige SuperBuurtMarkt, een vrijmarkt in de straatjes waar bewoners hun (tweedehands) spullen verkopen. Alles tussen kunst, kitsch en huisvlijt gaat in de aanbieding. Laat je verrassen!

Jubileumboek in de aanbieding
De historie van S.P.O.N. (Straatplezier Oudwijk-Noord) en het oude buurtje dat gebouwd is op de gewijde grond van het voormalige klooster Oudwijk, staat in geuren en kleuren beschreven in ons jubileumboek ‘Tien Jaar Oostkrant’. We zijn vereerd dat we als Oostkrant op de vrijmarkt mogen staan en dragen graag bij aan het straatplezier. Daarom zondag een speciale aanbieding van ons jubileumboek: €4,95 in plaats van €7,95. Bezoek onze kraam in de Kersstraat.

Klapstoelconcert
De dag sluit om 15:00 uur muzikaal af met een klapstoelconcert (breng je eigen stoel mee) met een optreden van het Paleiskoor. Toegang is gratis, wel gaat na afloop de pet rond voor een vrijwillige bijdrage voor de optredende artiesten.

Straatfeest Oudwijk-Noord zondag 12 september
Vrijmarkt 10:00 – 14:00 uur
Klapstoelconcert 15:00 – 16:00 uur
Locatie: Van Alphenplein (Oudwijk-Noord)
Meer info: www.oudwijk-noord.nl