Infoavond Pieter Baancentrum

Het voormalige Pieter Baancentrum in de hoek van de Gansstraat, Oosterspoorbaan en de Kromme Rijn komt te koop. Eigenaar Rijksvastgoeddienst wil er vanaf, de gemeente onderzoekt welke bestemming de panden mogen krijgen. De wethouder suggereerde eerder al woningbouw voor meerdere doelgroepen, en vooral een plek waar je kunt werken, ontmoeten en genieten van culturele activiteiten. Een buurtfunctie dus.

Op 6 oktober is Oost welkom op de informatieavond waar eigenaar en de gemeentelijke projectleider toelichting geven. Wie wil weten wat er gaat spelen, of plannen en ideeën heeft voor die plek, moet zich zeker aanmelden. Doel van de bijeenkomst is om informatie en ideeën uit te wisselen, niet om al te beslissen wat er met de panden gaat gebeuren. Maar kennis maken met de projectmedewerkers en geïnteresseerde buurtgenoten is een belangrijke eerste stap om iets te bereiken of om invloed te krijgen op het uiteindelijke eindresultaat.

Datum: 6 oktober
Locatie: Gansstraat 164
De fysieke bijeenkomst (max 40 mensen) start om 19:30 uur, de Zoom-versie om 21:00 uur. Aanmelden via Leanne Reijnen: herontwikkelingpbc@utrecht.nl

Foto: Arnoud Wolff

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.