Podcast van Oosterlicht

Heb je de laatste Oosterlicht talkshow met als thema ‘Dubbelleven in Oost’ niet kunnen bijwonen? Beluister ‘m dan terug als podcast op spotify. Presentator Karin van den Boogaert en vaste sidekick Arnoud Wolff gingen in gesprek met drie tafelgasten uit Oost: politicus Jantine Zwinkels, regisseur Tom Rijpert en buurtconciĆ«rge Sterre Hijlkema. Drie buurtgenoten met een (onbekend) dubbelleven, en daar horen we graag meer over!

Podcast van de Oostkrant
De Oostkrant staat vol opmerkelijke verhalen uit de wijk. Maar de ruimte in de papieren uitgave is beperkt. Dat is jammer, want Oost heeft zoveel te vertellen! En soms willen we buurtgenoten gewoon wat langer aan het woord laten. Daarom introduceren we de Podcast van de Oostkrant, ook te beluisteren via onze Spotify-playlist. Of ga naar onze podcastpagina: www.oostkrant.com/podcast

Over Oosterlicht
Oosterlicht is de maandelijkse talkshow in Podium Oost. Presentator Karin van den Boogaert en vaste sidekick Arnoud Wolff van de Oostkrant bespreken aan tafel het buurtnieuws met drie gasten uit Oost. Scherp op de inhoud, maar in de gemoedelijke sfeer die ons ‘dorp’ zo eigen is. De talkshow start om 16:00 uur, zaal is open vanaf 15:30 uur. Toegang is gratis, maar kom op tijd, vol is vol. De talkshow kun je later als podcast terugluisteren.

Presentator Karin van den Boogaert in gesprek met de tafelgasten Jantine Zwinkels en Tom Rijpert – Foto: Arnoud Wolff