Nieuw: de talkshow ‘Oosterlicht’

Opnames voor de eerste ‘Oosterlicht’, de nieuwe maandelijkse talkshow die de spotlicht zet op wat er in Oost gaande is. De uitzending wordt op zaterdag 6 maart om 11:00 uur uitgezonden op het youtubekanaal van Podium Oost TV. Vanaf volgende maand wordt de talkshow live uitgezonden, zodat kijkers kunnen inbellen of chatten met de gasten aan tafel. De talkshow is een initiatief van buurtcentrum Podium Oost dat wegens de lockdown gesloten is en op deze innovatieve wijze tóch in contact kan blijven met de buurt.

Actuele onderwerpen
De talkshow staat onder leiding van buurtgenoot Karin van den Boogaert die ruime ervaring heeft als presentator van vele radio- en tv-programma’s. Zij bespreekt met gasten uit de wijk actuele onderwerpen, zoals de recente spectaculaire opgravingen in de Oudwijkerdwarsstraat, de plannen voor het lege Pieter Baancentrum en de aangepaste tijden en stemmogelijkheden voor de aanstaande landelijke verkiezingen in coronatijd. Daarnaast levert de Oostkrant een bescheiden bijdrage met een terugkerende rubriek ‘Het verborgen plekje in Oost’. Kijken dus!

Foto: Presentator van de talkshow Oosterlicht Karin van den Boogaert in gesprek met stadsarcheoloog Jeroen van der Kamp – Arnoud Wolff