Dansen voor 50-plus

Mag je ook als 50-plusser dansen in onze jonge, hippe, bruisende studentenstad? Tuurlijk, zeggen Anneke en Marie-José, maar … wáár? Daarom organiseren ze in buurthuis Podium Oost zélf een dansmiddag onder de naam DANSCafé.50up. En de eerste editie is aanstaande! Zondag 11 februari tussen 15:00 en 19:00 uur mogen de voetjes van de vloer.

Lekker bewegen
De twee buurtgenoten zijn enthousiast en stiekem ook benieuwd wie er komen. “Je hoeft niet supergoed te kunnen dansen, het gaat ons vooral om het plezier. Bewegen op muziek is leuk, gezond en geeft je nieuwe energie. Zeker na de afgelopen koude weken roepen we op: kom onder je winterdekentje vandaan en ga weer lekker bewegen. Paul en Leen, bekende gezichten in het buurthuis, regelen de muziek (70/80/90’s) en techniek. Op het grote scherm draaien ze bijbehorende clips (video’s).”

Gangmakers
Naast de grote zaal is ook de bar open, zodat je altijd even rustig kunt zitten en een drankje doen. En denk je: dat is wel héél lang geleden, ik weet niet of ik nog wel dansen kan? We hebben zogenaamde gangmakers die daar een goed gevoel voor hebben. Ze helpen je om weer de eerste stappen op de dansvloer te zetten, uiteraard ieder z’n eigen tempo. Het wordt sowieso een gezellige middag! En als het een succes blijkt, dan openen we vier keer per jaar de dansvloer.”

DANSCafé.50UP
Zondag 11 feb 15:00 – 19:00 uur
Locatie: Podium Oost
Adres: Oudwijkerdwarsstraat 148
Kaarten a €7,50 (incl een consumptie) online of aan de balie van Podium Oost.
Mogelijk door steun van Podium Oost, Oost Voor Elkaar en Sport Utrecht.