Kleren maken de man

Simon de Bruin opende vandaag de deuren van de nieuwe herenmodezaak Marrone op de Nachtegaalstraat. De naam is een knipoog naar zijn achternaam, want Marrone betekent bruin in het Italiaans. “Het Italiaanse gevoel voor stijl en kleur spreekt me aan, vandaar. Maar we voeren ook merken uit ScandinaviĆ«. Ons assortiment is breed. Naast pakken, overhemden en stropdassen hebben we ook spijkerbroeken, sokken, ondergoed en diverse accessoires. Alles om mannen goed te kunnen kleden.”

Service en maatwerk
Oost heeft meerdere kledingwinkels voor dames, Marrone is de eerste herenzaak. “Ik denk dat een herenmodezaak een goede aanvulling kan zijn op het aanbod dat er al voor dames is, zeker in deze gezellig drukke straat. Mijn vader en opa zijn hun leven lang vertegenwoordiger geweest in de herenmode, ik kreeg dat vak met de paplepel ingegeven. Maar in de winkel staan blijft het leukste, vooral het directe, persoonlijke contact met klanten. We bieden daarom veel service inclusief maatwerk. Dus ook bewoners met afwijkende (lengte)maten zijn hier van harte welkom!”

Easy Luxury
“Door mijn jarenlange ervaring als vertegenwoordiger kan ik kleding vinden van goede kwaliteit voor een goede prijs. We bieden easy luxury, dus geen opgeprikt gedoe, maar goed draagbare kleding waar je mee voor de dag kan komen, zowel zakelijk als in je vrije tijd. We hopen veel buurtgenoten te mogen begroeten in dit mooie, lichte hoekpand. Kleren maken de man, ook in Oost.”

Adres: Nachtegaalstraat 26

Team Marrone: Samira, Simon en Jack – foto: Arnoud Wolff